Ragn-Sells

Ragn Sells nye hovedkontor på Skårer, i tett samarbeid med interiør arkitekt Nina Smedstad, Abzolutt Interiør. Prosjektet bestod av arbeidsplasser til 75 ansatte, alle i åpent landskap, fordelt på 3 etasjer.  Funksjonell stille rom, lyse møterom for korte og lange møter, styrerom med V-formet bord og sitteplass til 20 pers. Kantinen har plass til 100 personer. Sspesialinnredet resepsjon og sosial sone. Gjennomgående farger i rust, dempet grønn, sort, beige linoleum, hvitt og hvitolje (lakkert eik) En vakker kombinasjon av farger og materialer….. se selv 🙂

Se mer

Blomsterringen

For en reise dette har vært! Som interiør arkitekt kom vi tidlig inn i  prosjektet og fikk være med helt fra før spaden ble satt i jorda til ferdig møblerte lokaler –  15.000 m2 lager og mesanin med kontorarealer til 70 pers.  Planløsningen ble optimalisert i forhold til Blomsterringes behov. Løsningen ble noen cellekontorer og flere arbeidsplasser  i små åpene landskap, der hver avdeling har sitt eget areal med tilhørende stille rom og møte rom i hensiktsmessig avstand. Spiserom til alle ansatte med en variasjon av langbord, små bord, stoler og sofaer. Sort-hvitt, betong-grå og hvit eik er hovedfargene, krydret etter kundens ønsker med limegrønn, sjøgrønn/blå og lilla. Møblene vi leverte, er satt sammen fra flere av våre gode produsenter:-)

Se mer

ASKO Norge

Leveranse av 200 arbeidsplasser, møterom, stille rom, sosiale soner, kantine. Interiørdesign og planløsning for ombygging.

Se mer

Østfold næringspark

Interiørdesign og planløsning. Full renovering av inngangspartiet med nytt resepsjonsområdet,
oppgradering av gangsone, trappegang, kantine, innredning og leveranse av møbler til visningskontor og for flere leietakere.

Se mer

Sparebank1, Eiendomsmegler1

Total interiørdesign og planløsning. Leveranse av møbler til kontorer, møterom og kundemottak. Design av disk.

Se mer