Ragn-Sells

Ragn Sells nye hovedkontor på Skårer, i tett samarbeid med interiør arkitekt Nina Smedstad, Abzolutt Interiør. Prosjektet bestod av arbeidsplasser til 75 ansatte, alle i åpent landskap, fordelt på 3 etasjer.  Funksjonell stille rom, lyse møterom for korte og lange møter, styrerom med V-formet bord og sitteplass til 20 pers. Kantinen har plass til 100 personer. Sspesialinnredet resepsjon og sosial sone. Gjennomgående farger i rust, dempet grønn, sort, beige linoleum, hvitt og hvitolje (lakkert eik) En vakker kombinasjon av farger og materialer….. se selv 🙂

Se mer

Norgesgruppen Data

Levering av 200 arbeidsplasser, møterom, stille rom, sosiale soner.

Se mer

Blomsterringen

For en reise dette har vært! Som interiør arkitekt kom vi tidlig inn i  prosjektet og fikk være med helt fra før spaden ble satt i jorda til ferdig møblerte lokaler –  15.000 m2 lager og mesanin med kontorarealer til 70 pers.  Planløsningen ble optimalisert i forhold til Blomsterringes behov. Løsningen ble noen cellekontorer og flere arbeidsplasser  i små åpene landskap, der hver avdeling har sitt eget areal med tilhørende stille rom og møte rom i hensiktsmessig avstand. Spiserom til alle ansatte med en variasjon av langbord, små bord, stoler og sofaer. Sort-hvitt, betong-grå og hvit eik er hovedfargene, krydret etter kundens ønsker med limegrønn, sjøgrønn/blå og lilla. Møblene vi leverte, er satt sammen fra flere av våre gode produsenter:-)

Se mer

Promon AS

Ærverdige lokaler i Stortingsgaten er total renovert og tilpasset Promons ønsker og behov. Med vår interiørarkitekt bistand til farge og materialvalg, samt valg og levering av møbler,  er det blitt et lokale som de ansatte trives i og som de med stolthet kan presentere besøkende. Vi sørget for gode arbeidsplasser til 40 ansatte, funksjonelle konsulentplasser, møterom til ulike formål, spiserom med sjel, alt med en  hyggelig og god belysning.

Se mer

Byggmakker

Her har vi hjulpet 60 ansatte hos Byggmakker til rette på Rosenholm Campus, med ny planløsning og interiør design. Her er mye av møblene gjenbruk fra forrige tilholds sted, supplert med nye møteroms bord, møbler til uformelle møteplasser og sosiale soner.

Se mer

ASKO Norge

Leveranse av 200 arbeidsplasser, møterom, stille rom, sosiale soner, kantine. Interiørdesign og planløsning for ombygging.

Se mer

Caverion

Total renovering av lokalene. Ny planløsning og interiør design.
1500 m2 med små landskap, møterom, stille rom, vrimlesone, prosjektsoner og sosial sone.
Trykk for flere bilder

Se mer

Boots, avd. på Langhus

Interiørdesign og planløsning. Leveranse av 20 arbeidsplasser, møbler til stille rom, flere møterom og spiseplass.

Se mer

Netcoms hovedkontor

Planløsning og interiørdesign av sosiale soner i 7 etg, møteroms avdeling med 15 møterom i ulike størrelser, samt vrimlesone, skulpturpark og utsmykning.

Se mer