Kongsberg Aviation Maintenance Services

Blomsterringen

For en reise dette har vært! Som interiør arkitekt kom vi tidlig inn i  prosjektet og fikk være med helt fra før spaden ble satt i jorda til ferdig møblerte lokaler –  15.000 m2 lager og mesanin med kontorarealer til 70 pers.  Planløsningen ble optimalisert i forhold til Blomsterringes behov. Løsningen ble noen cellekontorer og flere arbeidsplasser  i små åpene landskap, der hver avdeling har sitt eget areal med tilhørende stille rom og møte rom i hensiktsmessig avstand. Spiserom til alle ansatte med en variasjon av langbord, små bord, stoler og sofaer. Sort-hvitt, betong-grå og hvit eik er hovedfargene, krydret etter kundens ønsker med limegrønn, sjøgrønn/blå og lilla. Møblene vi leverte, er satt sammen fra flere av våre gode produsenter:-)

Se mer

Norsk Jernbaneforbund

NJF total renoverte sine lokaler i Møllergata 10, 2017. Vi hjalp dem i prosessen med fornyelse av både planløsninger, farger og materialer, samt leveranse av nye møbler.  De ansatte har fått en ny og lysere hverdag i friske lokaler.

Se mer

Promon AS

Ærverdige lokaler i Stortingsgaten er total renovert og tilpasset Promons ønsker og behov. Med vår interiørarkitekt bistand til farge og materialvalg, samt valg og levering av møbler,  er det blitt et lokale som de ansatte trives i og som de med stolthet kan presentere besøkende. Vi sørget for gode arbeidsplasser til 40 ansatte, funksjonelle konsulentplasser, møterom til ulike formål, spiserom med sjel, alt med en  hyggelig og god belysning.

Se mer

Byggmakker

Her har vi hjulpet 60 ansatte hos Byggmakker til rette på Rosenholm Campus, med ny planløsning og interiør design. Her er mye av møblene gjenbruk fra forrige tilholds sted, supplert med nye møteroms bord, møbler til uformelle møteplasser og sosiale soner.

Se mer

Netcom

Plass til 250 personer. Bar for interne arrangementer. Her har vi levert alt av møbler, samt ny planløsning og design. Møbler fra flere leverandører har bidratt til et spennende miljø.

Se mer

OFG

Et spennende prosjekt hvor vi har gjort jobben både som interiørarkitekt og beskrivende for ombyggingen.

Alt av møbler, belysning og foliering er også levert av SL interiør.

Se mer

ASKO skolen

Ny møteroms avdeling med auditorium, klasserom, storkjøkken og sosial sone.

På dette prosjektet har vi vært delaktige som interiørarkitekt samt beskrivende for ombyggingen.

Vi har levert alt av møbler til auditorium, klasserom, sosial sone, dekor-belysning, AV -utstyr og foliering

 

 

Se mer

ASKO Norge

Leveranse av 200 arbeidsplasser, møterom, stille rom, sosiale soner, kantine. Interiørdesign og planløsning for ombygging.

Se mer

Drofus

Dette prosjektet viser litt om hvordan vi  jobber som totalleverandør. Her har vi vært både interiør arkitekt og møbel-leverandør. Friske fargekombinasjoner med utgangspunkt i Drofus sin logo

Se mer